NL

Wine & dine
in ons restaurant op het Vrijthof Maastricht

Wij staan bekend om onze brasserie met een bruisend terras aan het Vrijthof. Wij werken met verse seizoensproducten waardoor wij ieder seizoen een nieuwe menukaart samenstellen.

Reserveer nu

Ons menu

Te bestellen tussen9:0011:30uur

Ontbijt

Klassiek ontbijt

Selectie van brood, croissant & chocolade muffin. Broodbeleg (kaas, ham, jam, nutella, stroop en boter). Ei naar keuze (spiegelei, roerei of gekookt ei). Griekse yoghurt met vers fruit en granola. Koffie of thee & verse jus.

Champagne ontbijt

Selectie van brood, croissant & chocolade muffin. Kaas, ham, jam, nutella, stroop en boter. Gerookte zalm, truffel omelet, Griekse yoghurt met vers fruit en granola. Koffie of thee, verse jus en een glas Champagne.

Yoghurt met vers fruit

Griekse yoghurt met vers fruit, huisgemaakte granola & honing.

American bacon & apple pancakes

Amerikaanse pannenkoeken met spek, appel, crème fraîche en ahoornsiroop.

American Blueberry pancakes

Amerikaanse pannenkoeken met blauwe bessen, crème fraîche en ahoornsiroop.

American pancakes dulce de leche

Amerikaanse pannenkoeken met banaan, slagroom & huisgemaakte karamelsaus.

Açaí smoothie bowl

Frozen smoothie bowl van açaí bessen, bosbes, mango & aardbei, met verse banaan, huisgemaakte granola, chia zaadjes & kokos-flakes.

Te bestellen tussen10:0017:00uur

Brood

Avocado

Avocado, ingelegde rode ui, radijs, tomaat, veldsla en limoen mayonaise op molenaarsbrood..

Tonijnsalade

Huisgemaakte tonijnsalade, ingelegde rode ui, frisse salade en kappertjes op molenaarsbrood.

Gerookte Zalm

Gerookte zalm, komkommer roomkaas, citroen en kappertjes op molenaarsbrood

Veggie Delight

Gegrilde courghette, paprike & kaki fruit met hummus & rucola op molenaarsbrood.

Carpaccio

Vers gesneden rundercarpaccio met rucola, truffelmayonaise, pijnboompitten en parmezaanse kaas op molenaarsbrood.

Warm Brood

Chicken Melt

Kipfilet, spek, vijgenchutney, ingelegde rode ui, gegratineerd met cheddarkaas, rucola salade op molenaarsbrood.

Tuna Melt

Tonijnsalade, ingelegde rode ui, gegratineerd met cheddarkaas, rucola salade op molenaarsbrood.

Steak Sandwich

Gesneden biefstuk, gebakken uien en paprika, cheddarkaas en pittige mayo met rucolasalade op molenaarsbrood.

Toast Brie

Gesmolten brie met verse vijgen, honing en walnoot, op molenaarsbrood met rucola salade.

Warme Lunch

Eggs Avocado

Gepocheerd ei, hollandaisesaus, avocado, tomaat & veldsla op vers getoast brioche brood.

Eggs Royal

2 gepocheerde eieren, hollandaisesaus, gerookte zalm en veldsla op vers getoast brioche brood.

Eggs Benedict

2 gepocheerde eieren, hollandaisesaus, oerham, tomaat & veldsla op vers getoast brioche brood.

Truffel omelet

Truffelomelet met paddestoelen op getoast molenaarsbrood geserveerd met een rucola salade.

Bourgondiër Kroketten

Gefrituurde Bourgondiër kroketten geserveerd met molenaarsbrood en een frisse salade.

Hollanse Garnalenkroketten

2 Hollandse garnalenkroketten geserveerd met gefrituurde peterselie molenaarsbrood en citroenmayonaise.

Vol au vent (kippenpastei)

Hartig bladerdeegbakje gevuld met een romige kipragout geserveerd met een frisse salade.

Te bestellen tussen12:0022:00uur

Voorgerechten

Pompoensoep

Pompoensoep, crème fraîche, pompoenpitten.

Burrata Classico

Burrata met tomaatjes, basilicum olie, pijnboompitjes en aceto sjalotten.

Ceasar salade

Salade met gegrilde kipfilet, spek, ei, parmezaanse kaas, croutons en ceasardressing.

Sake tataki

Licht gebrande zalmfilet met ingelegde gember en een bosui soyasaus.

Duo van Wildpaté

Paté van Fazant en wild zwijn, geserveerd met toast en uienconfit.

Hollandse Garnalenkroketten

2 Hollandse garnalenkroketten geserveerd met gefrituurde peterselie, molenaarsbrood en limoenmayonaise.

Salade Gegrilde Groentes met Tabouleh

Lauwwarme salade van gegrilde groentes met feta kaas, Tabouleh en een ras el hanout dressing.

Carpaccio a l'Ancienne

Dun gesneden en platgeslagen verse steak met rucola, pijnboompitten, basilicumolie & Parmezaanse kaas.

Hoofdgerechten

Risotto truffel

Risotto met gebakken champignons, oesterzwammen, king oyster, truffelsalsa en Parmesaanse kaas.

Fish & Chips

In beslag gedoopte en gefrituurde vis, geserveerd met remoulade saus, verse frieten en salade.

Bacon Burger Deluxe

Vers Bleu Belge rundvleesburger met hamburgersaus, bacon, sla, augurk, cheddar, ui en verse frieten.

Spicy Green Burger

Huisgemaakte spinazie-linzen burger met mozzarella, gepofte bietensalsa, dragon & harissa mayonaise en verse frieten.

Waaier van gepofte aubergine

Waaier van gepofte aubergine, tabouleh salade, cashew noten-bosui crème, Muhammara.

Maastrichts Zuurvlees

Het klassieke Maastrichts rundstoofvlees geserveerd met verse frieten en salade.

Limburgse Hoenderfilet

Limburgse hoenderfilet geserveerd met een champignonsaus, pommes pailles en salade.

Slibtong a la meuniére

Slibtongetjes uit de Noordzee met krielaardappeltje en veldsla-venkel asalade.

Osso buco

Langzaamgegaarde kalfsschenkel, geserveerd met risotto en gegrilde courgette.

Hertenbiefstuk

Hertenbiefstuk, geserveerd met gesauteerde spruitjes, pastinaakpuree, en een saus van rode port

Konijn 'knien in t zoer'

Konijn op klassieke Limburgse wijze , geserveerd met verse frieten, gesauteerde spruitjes en een stoofpeertje.

Tournedos Classiques

Eersteklas Iers rundvlees (180gr), geserveerd met groene peper roomsaus en verse frieten.

Tomahawk (2 personen-850gr)

Steak van eersteklas Belgisch rundvlees, geserveerd met chimichurri, seizoensgroenten en verse frieten.

Nagerechten

Moelleux au Chocolat

Een chocolade lavataartje met zachte chocoladevulling, slagroom & vanillesaus.

Dame Noir

Belgische chocoladeroomijs met karamelsaus, zeezout en slagroom.

Cheesecake met Frambozensaus

Een puntje witte cheesecake geserveerd met frambozensaus en een krokantje van merengue.

Bella Limoncello

Huisgemaakte limoncello-tiramisu met mascarpone, lange vingers en cacao.

Eton Mess

Vers rood fruit met vanille ijs, merengue en romanov slagroom.

Kerstmenu

Het kerstmenu wordt geserveerd op kerstavond, eerste kerstdag,  tweede kerstdag én oudejaarsavond.

Kerstavond van 19:00 tot 22:00.
Eerste kerstdag van 14:00-17:00 en van 19:00 tot 22:00.
Tweede kerstdag van 14:00-17:00 en vanaf 19:00 tot 22:00.
Oudejaarsavond van 19:30 tot 22:30.

 

3 gangen €49,00
4 gangen €55,00

De gerechten zijn ook los te bestellen.

 

Om zeker te zijn van een plekje in ons restaurant, reserveer dan tijdig!

Voorgerechten

Klassieke Garnalencocktail met een whiskey cocktailsaus, sla en vers fruit.

~

Kroket van champignons en truffel geserveerd met een frisse rucola salade

~

Gepocheerd ei met groene asperges, wilde champignons, en een paddenstoelensaus

Tussengerecht

Pompoensoep met creme fraiche en pompoenpitten

Hoofdgerechten

Zeebaarsfilet, geserveerd met risotto en groene asperges.

~

Hertenbiefstuk, geserveerd met een saus van rode port, aardappelgratin, gesauteerde spruitjes en een stoofpeertje

~

Truffel risotto met bospaddenstoelen

Dessert

Hemels chocolade dessert

Onze dranken

Van speciale koffies tot cocktails. Bij ons kunt u ook komen genieten van een heerlijk drankje met een fijn gezelschap.

Bekijk de dranken

Boek direct via onze website met extra veel voordeel!

Altijd de beste prijs
Per nacht korting tot €22,50
Per 2 nachten korting tot €67,50
Speciale arrangementen
Welkomstdrankje

Geen creditcard? Geen probleem. Betaal via mollie.