NL

Wine & dine
in ons restaurant op het Vrijthof Maastricht

Wij staan bekend om onze brasserie met een bruisend terras aan het Vrijthof. Wij werken met verse seizoensproducten waardoor wij ieder seizoen een nieuwe menukaart samenstellen.

Reserveer nu

Ons menu

Te bestellen tussen9:0011:30uur

Ontbijt

Klassiek ontbijt

Selectie van brood, croissant & chocolade muffin. Broodbeleg (kaas, ham, jam, nutella, stroop en boter). Ei naar keuze (spiegelei, roerei of gekookt ei). Griekse yoghurt met vers fruit en granola. Koffie of thee & verse jus.

Champagne ontbijt

Selectie van brood, croissant & chocolade muffin. Kaas, ham, jam, nutella, stroop en boter. Gerookte zalm, truffel omelet, Griekse yoghurt met vers fruit en granola. Koffie of thee, verse jus en een glas Champagne.

Yoghurt met vers fruit

Griekse yoghurt met vers fruit, huisgemaakte granola & honing.

American bacon & apple pancakes

Amerikaanse pannenkoeken met spek, appel, crème fraîche en ahoornsiroop.

American Blueberry pancakes

Amerikaanse pannenkoeken met blauwe bessen, crème fraîche en ahoornsiroop.

American pancakes Nutella & Banaan

Amerikaanse pannenkoeken met banaan, nutella & slagroom.

Açaí smoothie bowl

Frozen smoothie bowl van açaí bessen, bosbes, mango & aardbei, met verse banaan, huisgemaakte granola, chia zaadjes & kokos-flakes.

Te bestellen tussen10:0017:00uur

Brood

Avocado

Avocado, ingelegde rode ui, radijs, tomaat, veldsla en limoen mayonaise op molenaarsbrood..

Tonijnsalade

Huisgemaakte tonijnsalade, ingelegde rode ui, frisse salade en kappertjes op molenaarsbrood.

Gerookte Zalm

Gerookte zalm, komkommer, roomkaas, citroen & veldsla op molenaarsbrood

Veggie Delight

Gegrilde courgette, groene asperges en wortels met hummus & rucola op molenaarsbrood.

Carpaccio

Vers gesneden rundercarpaccio met rucola, truffelmayonaise, pijnboompitten en parmezaanse kaas op molenaarsbrood.

Warm Brood

Chicken Melt

Molenaarsbrood met gegrilde kipfilet, een licht pittige tomatensalsa, gegratineerd met cheddarkaas geserveerd met een
gemengde salade.

Tuna Melt

Molenaarsbrood met tonijnsalade, ingelegde rode ui, gegratineerd met cheddarkaas, geserveerd met gemengde salade.

Steak Sandwich

Molenaarsbrood met gesneden biefstuk, gebakken uien en paprika, pittige mayo en gegratineerd met cheddarkaas,
geserveerd met gemengde salade

Toast Brie

Molenaarsbrood met gesmolten brie met verse vijgen, honing en walnoot, geserveerd met een gemengde salade.

Warme Lunch

Eggs Avocado

Gepocheerd eieren, hollandaisesaus, avocado, tomaat & veldsla op vers getoast brioche brood.

Eggs Royal

Gepocheerd eieren, hollandaisesaus, gerookte zalm en veldsla op vers getoast brioche brood.

Eggs Benedict

Gepocheerde eieren, hollandaisesaus, oerham, tomaat & veldsla op vers getoast brioche brood.

Truffel omelet

Truffelomelet met paddestoelen op getoast molenaarsbrood geserveerd met een rucola salade.

Ambachtelijke kroketten

2 gefrituurde ambachtelijke kroketten geserveerd met molenaarsbrood en een frisse salade.

Hollanse Garnalenkroketten

2 Hollandse garnalenkroketten geserveerd met gefrituurde peterselie molenaarsbrood en citroenmayonaise.

Vol au vent (kippenpastei)

Hartig bladerdeegbakje gevuld met een romige kipragout geserveerd met een frisse salade.

Te bestellen tussen12:0022:00uur

Voorgerechten

Dagsoep

Wisselende soep van het seizoen

Ceasar salade

Salade met gegrilde kipfilet, spek, ei, parmezaanse kaas, croutons en ceasardressing.

Hollandse Garnalenkroketten

2 Hollandse garnalenkroketten geserveerd met gefrituurde peterselie, molenaarsbrood en limoenmayonaise.

Salade Gegrilde Groentes met Couscous

Lauwwarme salade van gegrilde groentes met feta kaas, couscous en een ras el hanout dressing.

Carpaccio a l'Ancienne

Dun gesneden en platgeslagen verse steak met rucola, pijnboompitten, basilicumolie & Parmezaanse kaas.

Hoofdgerechten

Risotto truffel

Risotto met gebakken champignons, oesterzwammen, king oyster, truffelsalsa en Parmesaanse kaas.

Fish & Chips

In beslag gedoopte en gefrituurde vis, geserveerd met remoulade saus, verse frieten en salade.

Bacon Burger Deluxe

Vers Bleu Belge rundvleesburger met hamburgersaus, bacon, sla, augurk, cheddar, ui en verse frieten.

Waaier van gepofte aubergine

Waaier van gepofte aubergine, met een parelcouscous salade, cashew noten-bosui crème, Muhammara.

Maastrichts Zuurvlees

Het klassieke Maastrichts rundstoofvlees geserveerd met verse frieten en salade.

Limburgse Hoenderfilet

Limburgse hoenderfilet geserveerd met een champignonsaus, pommes pailles en salade.

Slibtong a la meuniére

Slibtongetjes uit de Noordzee met krielaardappeltje en veldsla-venkel salade.

Hertenbiefstuk

Hertenbiefstuk, geserveerd met gesauteerde spruitjes, pastinaakpuree, en een saus van rode port

Tournedos Classiques

Eersteklas Iers rundvlees (180gr), geserveerd met groene peper roomsaus en verse frieten.

Tomahawk (2 personen-850gr)

Steak van eersteklas Belgisch rundvlees, geserveerd met chimichurri, seizoensgroenten en verse frieten.

Nagerechten

Moelleux au Chocolat

Een chocolade lavataartje met zachte chocoladevulling, slagroom & vanillesaus.

Dame Noir

Belgische chocoladeroomijs met karamelsaus, zeezout en slagroom.

Cheesecake met Frambozensaus

Een puntje witte cheesecake geserveerd met frambozensaus en een krokantje van merengue.

Eton Mess

Vers rood fruit met vanille ijs, merengue en romanov slagroom.

Kerstmenu

Het kerstmenu wordt geserveerd op kerstavond, eerste kerstdag,  tweede kerstdag én oudejaarsavond.

Kerstavond van 18:00 tot 22:00.
Eerste kerstdag van 14:00-17:00 en van 18:00 tot 22:00.
Tweede kerstdag van 18:00 tot 22:00.
Oudejaarsavond van 19:30 tot 22:30.

 

3 gangen €49,95
4 gangen €59,95

De gerechten zijn ook los te bestellen.

 

Om zeker te zijn van een plekje in ons restaurant, reserveer dan tijdig!

Voorgerechten

Klassieke garnalencocktail met een whiskey cocktailsaus, sla en vers fruit.

~

Duo van wild: Gedroogde hertenbiefstuk en een paté van fazant, geserveerd met toast en een bessen compote.

~

Kroketjes van bospaddestoelen geserveerd met een frisse rucolasalade.

Tussengerecht

Pompoensoep met creme fraiche en pompoenpitten.

Hoofdgerechten

Zeebaarsfilet, geserveerd met risotto en groene asperges en parmezaanse kaas.

~

Hertenbiefstuk, geserveerd met een wildsaus, aardappelgratin, gesauteerde spruitjes, rode kool en een stoofpeertje.

~

Truffel risotto met bospaddenstoelen en parmezaanse kaas.

Dessert

Hemels chocolade dessert

Onze dranken

Van speciale koffies tot cocktails. Bij ons kunt u ook komen genieten van een heerlijk drankje met een fijn gezelschap.

Bekijk de dranken

Boek uw kamer direct en maak gebruik van de volgende voordelen

Altijd het voordeligste tarief

Welkomstdrankje op de kamer

De beste aanbiedingen

Speciale arrangementen