NL

Het kamertarief is altijd voordeliger bij een directe boeking via onze website.
Het kamertarief dat bij het maken van uw reservering is overeengekomen, is van toepassing op uw boeking. Maaltijden, drank en andere extra’s zijn niet bij de kamerprijs inbegrepen, tenzij anders overeengekomen. Alle kosten zijn inclusief service en BTW en moeten in lokale valuta worden betaald.

Inchecken is mogelijk vanaf 15.00 tot 20.00. Eerder inchecken is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Later inchecken is mogelijk na goedkeuring van de directie. Indien u om 20.00 nog niet in het hotel bent zullen wij contact met u opnemen. Indien wij niet met u in contact kunnen komen en u zonder contact op te nemen later arriveert kan Hotel Britannique niet garanderen dat u alsnog in kan checken en uw boeking niet meer geldig is.

Uitchecken is mogelijk tussen 9.00 en 11.00. Eerder uitchecken is mogelijk in overleg en alleen na schriftelijke goedkeuring van de directie. Later uitchecken is mogelijk op basis van beschikbaarheid tot uiterlijk 14:00, tegen een tarief van €20,- per uur. Indien u na 11.00 uitcheckt wordt dit gezien als een late check-out en bent u een bedrag verschuldigd van €20,- per uur.

Als u met de auto reist, kunt u parkeren in de parkeergarage Q-Park Entre Deux in de Helmstraat, op een steenworp afstand van het hotel. U ontvangt een toegangscode samen met uw hotelreservering waarmee u gemakkelijk de parkeergarage kunt betreden. De uitrijkaart ontvangt u bij het uitchecken.

Dankzij een speciale deal met Q-Park kost parkeren slechts €26 per nacht. Het ticket is geldig van 12:00 tot 12:00 uur de dag erna. Als u langer wilt blijven, kunt u een 12-uurs dagkaart aanschaffen voor €13,00. Houd er rekening mee dat deze aanbieding niet van toepassing is op de parkeergarage Q-Park Vrijthof. U kunt deze service bestellen op de boekingsbevestigingspagina.

Alle boekingen zijn exclusief ontbijt. We zijn een klein Boutique Hotel en bieden onze gasten verschillende ontbijten aan, i.p.v. een buffet, zo wordt alles vers voor u gemaakt.

De volgende ontbijten worden iedere ochtend geserveerd:
Gezonde ontbijten: yoghurt met fruit, smoothie bowl
Zoete ontbijten: verschillende soorten American Pancakes
Ei gerechten: Eggs royal, Eggs avocado, Truffel omelet en uitsmijters
Complete ontbijten: Klassiek ontbijt, Champagne ontbijt.

Het klassiek ontbijt is het meest geliefde ontbijt met alles erop en eraan, geserveerd op een mooie etagère.

Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel.

Het hotel inclusief alle kamers, en het restaurant zijn rookvrij. Als er in uw kamer of in de openbare ruimtes aanwijzingen voor roken worden aangetroffen krijgt u een boete van €150,- voor de schoonmaakkosten.

De toeristenbelasting in Maastricht is als volgt: € 5,43 per persoon per nacht. De kamerprijs is altijd exclusief de toeristenbelasting.

Gratis annuleren is mogelijk tot 48 uur voor de dag voor aankomst. Indien u annuleert binnen de termijn van 48 uur voor de dag van aankomst wordt 100% van de reserveringswaarde in rekening gebracht.

Het restaurant is dagelijks geopend van 09:00 tot +/- 00:00.

Ontbijt wordt geserveerd van 09:00-12:00.
Lunch wordt geserveerd van 12:00-17:00.
Diner wordt geserveerd van 17:00-22:00.

Hotel Britannique is een adult-only hotel, kinderen zijn alleen in bijzondere omstandigheden toegestaan en alleen na schriftelijke goedkeuring van de directie.

Het hotel is is gelegen in een historisch pand en daarom niet voorzien van een lift

Boek direct op onze website en ontvang:

  • Altijd de beste prijs
  • Korting tot €45,- per nacht
  • Welkomstdrankje
  • Speciale arrangementen
  • Geen creditcard? Geen probleem! Betaal via Mollie.