NL

Algemene voorwaarden

Brasserie Britannique BV.

1. Toepasselijkheid
Deze algemene voorwaarden gelden tussen u en Brasserie Britannique BV.

2. Disclaimer
De informatie op deze website wordt regelmatig door Brasserie Britannique BV geactualiseerd en aangevuld. Brasserie Britannique is echter niet verantwoordelijk voor onvolkomenheden of onvolledige informatie in de aangeboden content.

3. Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn tussen u en Brasserie Britannique BV en zijn van toepassing op alle boekingen van hotelkamers.
U stemt ermee in dat u te goeder trouw reserveringen maakt voor legitiem gebruik door u en uw uitgenodigde gasten en niet voor enig ander doel, inclusief maar niet beperkt tot het doorverkopen, ontoelaatbaar toewijzen of posten op websites van derden, of speculatief, vals of frauduleus maken reserveringen of reserveringen in afwachting van de vraag.

Deze algemene voorwaarden en alle boekingen die onder deze voorwaarden worden gemaakt, worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met Nederlands recht. Deze rechtskeuze doet geen afbreuk aan de bescherming van de consument die wordt geboden door bepalingen waarvan niet bij overeenkomst kan worden afgeweken op grond van het recht dat, indien er geen keuze was, van toepassing zou zijn geweest in het land waar u woont.

3.1 Schade aan ons pand en eigendom
Schade aan ons pand en eigendommen die tijdens uw verblijf door u of uw gezelschap is veroorzaakt en items die na uw verblijf ontbreken, worden ten laste van uw geregistreerde creditcard gebracht of in rekening gebracht en verstuurd naar het adres dat bij ons bekend is.

3.2 Aansprakelijkheid
De directie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, schade of diefstal van uw eigendommen in het hotel of restaurant.

3.3. Gevonden voorwerpen
Alle items die in het hotel of restaurant worden gevonden, worden geregistreerd en drie maanden bewaard. Indien achtergelaten voorwerpen op uw verzoek opgestuurd dienen te worden dan is dit geheel voor eigen rekening en risico. Brasserie Britannique is nooit tot toezending verplicht.

3.4 Afwijkende bagage
Het is niet mogelijk om afwijkende bagage mee te nemen in de hotelkamer, tenzij dit vooraf schriftelijk is afgesproken met de directie. In overleg kunnen we uw afwijkende bagage in speciale ruimtes opbergen. Bagage die groter en zwaarder is dan normaal, wordt bestempeld als ‘afwijkende bagage’. Denk bijvoorbeeld aan ski’s, golftassen, fietsen, grotere muziekinstrumenten of rolstoelen.

3.5 Onvoorziene omstandigheden
Brasserie Britannique BV aanvaardt geen aansprakelijkheid en betaalt geen enkele vergoeding voor het niet leveren van de door ons gecontracteerde diensten als gevolg van omstandigheden buiten onze macht: (natuur) ramp, brand, (daden van) oorlog en terrorisme, stakingen, rellen, burgerlijke wanorde, overheidsvoorschriften, geschillen, ongunstige weersomstandigheden of enige andere uitzonderlijke en catastrofale gebeurtenis, omstandigheden of noodsituatie die het onmogelijk, illegaal of verhinderen dat gasten in ons hotel verblijven.

3.6 Minderjarigen
Bent u minderjarig en wordt u niet begeleid door iemand van 18 jaar of ouder, dan behoudt Brasserie Britannique BV zich het recht voor om u uit het hotel te zetten. Brasserie Britannique BV is en adult-only hotel, kinderen zijn alleen in bijzondere omstandigheden toegestaan en alleen na schriftelijke goedkeuring van de directie.

3.7 Fotografie en video
Eventuele fotoshoots, audiovisuele opnames, reproductie of weergave van beelden inclusief het terrein en gebouw van het hotels of restaurant van de Brasserie Britannique BV, anders dan voor strikt privégebruik, zijn onderworpen aan onze voorafgaande toestemming. Wij helpen u graag met het verkrijgen van toestemming en bespreken de mogelijkheden. Neem dan contact op via: info@britannique.nl

3.8 Privacy
Tijdens uw verblijf verzamelt Brasserie Britannique uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze Privacyverklaring en de geldende wet- en regelgeving van de AVG. Gegevens die door derde boekingspartijen worden verzameld met behulp van cookies etc. tijdens het browsen op hun website, vallen buiten onze controle. We verwijzen naar de privacyverklaring van het bureau waarmee u uw boeking heeft gemaakt. Voor meer informatie over uw privacy binnen Brasserie Britannique verwijzen wij u naar onze Privacyverklaring op onze website.

3.9 Tarieven en toeristenbelasting
Het kamertarief dat bij het maken van uw reservering is overeengekomen, is van toepassing op uw boeking. Maaltijden, drank en andere extra’s zijn niet bij de kamerprijs inbegrepen, tenzij anders overeengekomen. Alle kosten zijn inclusief service en btw en moeten in lokale valuta worden betaald. Prijzen zijn onderhevig aan verandering zonder nadere kennisgeving.
Toeristenbelasting is van toepassing. De toeristenbelasting kan veranderen tussen het moment van boeken en het moment van uw verblijf in ons hotel. De toeristenbelasting in Maastricht is als volgt: € 5,01 per persoon per nacht.
Noteer altijd uw creditcardgegevens om de betaling te garanderen. Houd er rekening mee dat we verplicht zijn uw reservering te annuleren als we geen creditcard als garantie ontvangen.

3.10 Wifi
In het hele gebouw kunnen alle gasten genieten van onze gratis wifi-diensten. Ons draadloze netwerk wordt geleverd zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet. We garanderen niet dat de toegang tot ons draadloze netwerk te allen tijde ononderbroken, tijdig, veilig of foutloos zal zijn of aan uw eisen zal voldoen. Brasserie Britannique is niet verantwoordelijk voor de veiligheid, integriteit, nauwkeurigheid of volledigheid van enige informatie die u verzendt of ontvangt tijdens het gebruik van onze WIFI. U mag ons WIFI-netwerk niet gebruiken voor enig doel dat onwettig of verboden is.

4. Hotel

4.1 Annuleringsvoorwaarden
Gratis annuleren is mogelijk tot 48 uur voor de dag voor aankomst. Indien de annulering binnen de termijn 48 uur voor de dag van aankomst wordt 100% van de reserveringswaarde in rekening gebracht.

4.2 No-show
In het geval van een no-show zal het gehele bedrag van de reservering in rekening gebracht worden.

4.3 Check-in
Inchecken is mogelijk vanaf 15.00 tot 20.00. Eerder inchecken is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Later inchecken is mogelijk na goedkeuring van de directie. Indien u om 20.00 nog niet in het hotel bent zullen wij contact met u opnemen. Indien wij niet met u in contact kunnen komen en u zonder contact op te nemen later arriveert kan Brasserie Britannique BV niet garanderen dat u alsnog in kan checken en uw boeking niet meer geldig is.

4.4 Check-out
Uitchecken is mogelijk tussen 9.00 en 11.00. Eerder uitchecken is mogelijk in overleg en alleen na schriftelijke goedkeuring van de directie. Later uitchecken is mogelijk op basis van beschikbaarheid tot uiterlijk 14:00, tegen een tarief van €20,- per uur. Indien u na 11.00 uitcheckt wordt dit gezien als een late check-out en bent u een bedrag verschuldigd van €20,- per uur.

4.5 Uw boeking wijzigen
Indien u uw boeking wil wijzigen, kan noch de prijs noch de beschikbaarheid van uw boeking gegarandeerd worden. Er wordt aangeraden wijzigingen in uw reservering zo spoedig mogelijk door te geven.

4.6 Niet roken
Het hotel inclusief alle kamers, en het restaurant zijn rookvrij. Als er in uw kamer of in de openbare ruimtes aanwijzingen voor roken worden aangetroffen krijgt u een boete van €150,- voor de schoonmaakkosten.

4.7 Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel.

4.8 Extra personen
Het is niet toegestaan om gasten in de kamer te ontvangen zonder schriftelijke toestemming van de directie.

Boek direct op onze website en ontvang:

  • Altijd de beste prijs
  • Korting tot €45,- per nacht
  • Welkomstdrankje
  • Speciale arrangementen
  • Geen creditcard? Geen probleem! Betaal via Mollie.